Å lage sushi hjemme er enklere enn du tror.Sushi er sunt, godt og veldig enkelt å lage. Her finner du gode tips og mange lekre oppskrifter du kan hente
tirsdag 1. november 2016
Hvordan å filetere en hel laks - Hvordan lage Sushi
Master Sushi Chef Hiro Terada viser deg hvordan du skal filetere en hel Scottish Salmon med letthet. Det viktigste er å selvfølgelig starte med en meget skarp kniv. Du trenger også en pinsett som kan fjerne bein som fortsatt satt i kjøttet når du fjerner den viktigste bein som er i midten.
En viktig ting som vi ikke viser her er når Chef Hiro fjerner skjell fra fisken. Det er en enkel prosess ved hjelp av en fisk skala fjerner. Bare bruke verktøyet og fra fra hale til hode på en konsekvent bevegelse til det ikke er flere skalaer.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Featured post
Lage Maki Hjemme på 1-2-3
Deilige biter med ris, laks og de smakene du ønsker. Se så enkelt kan det gjøres og imponer med hjemmelaget maki Ingredienser (2 por...

-
Temaki. Ordet betyr direkte oversatt handrull, og dette er en av de bitene som tiltrekker seg oppmerksomhet på serveringsfatet. Nøkkelorde...
-
Sashimi. Fisk i sin enkleste, og for mange, beste form. Sashimi kan tilberedes på et utall forskjellige måter, og med et hav av hoveding...
-
Finn ut hvordan du kan skjære laks i riktig størrelse og form for sushi. For mer insider info om sushi.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar