mandag 24. oktober 2016

Avokado

Avokado er en av de grunnleggende ingrediensene i sushi, og brukes i varianter som California maki, Fashion Sandwich, og gjerne som et vegetaralternativ til nigiri.
Pass på å velge avokado som er passe fast i frukten, og fruktkjøttet skal ha en frisk grønnfarge som går litt over mot gult.
Begynn med å dele avokadoen på langs, og vri halvdelene fra hverandre.
Ta ut steinen, jeg gjør det ved å hakke en skarp kniv bestemt i den og vri den ut.
Legg halvdelen på skjærefjølen, og skjær den i passe tykke skiver. Jeg finner det lettest å skive den med skallet på, og så ta av skallet når jeg skal bruke bitene.
Enjoy!

20130516-135532.jpg
20130516-135550.jpg
20130516-135610.jpg
20130516-135631.jpg
20130516-135652.jpg
20130516-135715.jpg
20130516-135743.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Featured post

Lage Maki Hjemme på 1-2-3

Deilige biter med ris, laks og de smakene du ønsker. Se så enkelt kan det gjøres og imponer med hjemmelaget maki Ingredienser (2 por...