fredag 28. oktober 2016

Sashimi med soyadressing

Det enkle er ofte det beste og det ser du i denne oppskriften. Her skjærer du rå laks i skiver og serverer den med en hjemmelaget soyadressing ved siden av.

Ingredienser

: 4

   
250 g  laksefilet, uten skinn og bein

Dressing

1 fedd  hvitløk
2 cm  ingefær, frisk
0,25 stk  chili, rød
1 kvist  koriander, frisk
1 stk  lime
1 dl  soyasaus
1 ts  sesamolje

Framgangsmåte

  • Skjær laksen i tynne skiver.

Dressing

  • Finhakk hvitløk, ingefær, chili og koriander.
  • Press saften av lime, og ha i en skål sammen med soyasaus og sesamolje.
  • Bland hvitløk, ingefær, chili og koriander i sausen.
Server sashimiskivene med soyadressingen i en skål ved siden av.
Tips: Denne soyadressingen kan gjerne brukes som tilbehør til nigiri sushi og maki sushi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Featured post

Lage Maki Hjemme på 1-2-3

Deilige biter med ris, laks og de smakene du ønsker. Se så enkelt kan det gjøres og imponer med hjemmelaget maki Ingredienser (2 por...