Jeg får starte med noen bilder av hva dere kan vente dere i tiden fremover:

Black Tiger prawn. En kjempe av en reke, eller som mine gjester kalte den; Badass-sushi!
Jeg viser hvordan jeg tilbereder, og skjærer den i et senere innlegg!
Jeg viser hvordan jeg tilbereder, og skjærer den i et senere innlegg!

Gari.
Hvordan lage syltet ingefær hjemme? Det er suverent enkelt, og blir mye
bedre enn glassene med gari du får kjøpt i butikk. Jeg viser hvordan
man gjør det i et innlegg denne uken.

Kazari sushi.
De mønstrete og firkantede rullene på bildet ser imponerende ut, men er
ikke så vanskelige å lage selv! Jeg lager flere denne uken, tar bilder,
og viser hvordan i et senere innlegg!

Tamagoyaki.
Den litt søte, rullede japanske omeletten. Denne er smått vanskelig å
få til, men jeg begynner å nærme meg klar til å vise hvordan man lager
den. Innlegg kommer i løpet av høsten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar