Til disse trenger du et halvt noriark, sushiris, og tynne strimler av ingrediensen du vil bruke.

Begynn med å brette noriarket på midten, og skjær eller klipp langs bretten.

Ha
et tynt lag sushiris på den grove siden av noriarket. La omtrent en
centimeter av arket være uten ris. Det vil hjelpe deg å lukke rullen når
du skal rulle den.

Legg et par agurkstrimler midt på risen.

Mange like majones i rullene sine. Jeg fant en variant med wasabi i, og fant at jeg ville teste den i denne hosomakien.

Rull over, og pass på å holde innholdet godt på plass mens du strammer til og lukker rullen.

Hosomakien ferdig rullet.

Løft
rullen av bambusmatten, fukt en skarp kniv, og del opp rullen. En
hosomaki gir seks sushibiter. Start med å dele den på midten, og del
hver halvdel i tre deler.

Første halvdel delt i tre.

Hele rullen delt opp i biter, og klar til å legges opp på fat for servering.

Hosomaki med agurk og wasabimajones!

Seks letthåndterlige biter hosomaki.
Din tur, lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar