Skiver av laks, tunfisk, avokado, torsk, og kveite gjør seg veldig godt utenpå rullen. Denne gangen brukte jeg kun laks og torsk, og grillet dem for å prøve en litt annen vri. Inni rullen hadde jeg tamagoyaki, agurk, avokado og vårløk. I tillegg til fyllet trenger du et halvt noriark, bambusmatte kledd i plastfolie, plastfolie til å legge over rullen for å klemme toppingen på, og en skarp kniv.
Bitene ble kjempegode, og slik gjør man det:

Begynn som om du skal lage en uramaki. Dekk den grove siden av et noriark med sushiris.

Snu noriarket, og legg på fyllet. Her har jeg lagt på tamagoyaki og agurk.

Her har jeg lagt til avokado og vårløk. Rull og forsegl rullen.

Legg på skiver av fisk og avokado nedover hele rullen. Her har jeg kun brukt torsk og laks.

Legg på litt plastfolie, og bruk bambusmatten til å klemme toppingen fast i rullen.

Ta av bambusmatten, og skjær rullen i åtte biter, mens plastfolien ennå holder toppingen på plass.

Her har jeg skjært rullen i biter, la plasten ligge mens du klemmer til én gang til med bambusmatten.

En siste runde med forming av rullen.

Regnbuerullen klar til å legges på fat – eller videre tilberedning..

Denne
gangen ville jeg prøve å grille toppingen. Det har jeg gjort med
gassbrenner. Nå er min regnbuerull klar til å legges på fat for
servering.

Åtte biter regnbuerull, vel bekomme!


Ferdig regnbuerull!
Din tur
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar