Multene kan jo ligne rogn av laks og ørret, så rent visuelt burde det fungere veldig bra! Legg til litt søt krem på risen, og voilá, vi har en fusionrett av en japansk smårett og en norsk dessert! Hurra!
Til denne trenger du:
Noristrimler 2- 3 cm brede
Sushiris (Se tilberedning )
Rørte multebær
Krem
Kanel (et lite dryss over til slutt)
Begynn med å forme en flat og avlang risball (husk på størrelsen, biten bør ikke være større enn en munnfull).
Kle risballen med noristrimmelen, sånn at du har et kar til kremen og multebærene.
Ha nypisket krem på risen (kremen bør ikke være for hardt pisket, men være lett flytende).
Fyll opp med rørte multebær, dryss litt kanel over. Servér!
Din tur!

Start som vanlig gunkan. En avlang og flat risball, med en strimle nori rundt (disse ble litt for brede).

Ha pisket krem på risen.

Så legger du oppi litt rørte multebær.

Et lite dryss med kanel til slutt.

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar